Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 119
1000 menyer.
Bokklubbens internasjonale kokebok. Inneholder 3 spiralbøker med Forretter, Hovedretter og Desserter. For hver rett er det angitt vanskelighetsgrad og ved hvilke anledninger retten passer. Bokklubben 1988. 291 s. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 49468.
400 matgleder i farger.
Tanum-Norli 1981. 256 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 51431.
Antipasti. Forretter fra hele verden.
PP forlag 2003. 96 s. Stort format. Heftet. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 52976.
Aschehougs store kokebok.
Hovedredaktør: Aase Strømstad. Den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land. Aschehoug 1983. 639 s. Illustrert. I spesialkassett. Orig. omslag. Pen.
Pris: 120 kr Best. nr. 38408.
Aschehougs store kokebok.
Hovedredaktør: Aase Strømstad. Helbind i rødt kunstskinn. Ligger i egen spesialkassett. Aschehoug 1983. 639 s. Stort format. Illustrert (farger). Orig. omslag. Pen.
Pris: 160 kr Best. nr. 55517.
Australia. En kulinarisk reise.
Autentiske oppskrifter fra et spennende kontinent. Grøndahl Dreyer 1999. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Smussomslaget har rifter. Boka er pen.
Pris: 140 kr Best. nr. 53612.
Baking - en visuell kokebok.
Fremgangsmåten bilde for bilde. Spektrum forlag 2010. 224 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 51432.
Baking til lyst og glede.
200 oppskrifter fra bakekunstens verden. Gyldendal 1997. 237 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 58787.
Best-Ever Desserts.
The Definitive Cook's Collection: 200 Step-By-Step Dessert Recipes.Consultant Editor: Rosemary Wilkinson. Engelsk utgave. Ultimate Editions 1997. 256 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 130 kr Best. nr. 39676.
Cappelens kokebok.
Redaktør: Aase Strømstad. Cappelen/Cappelens Bokklubb 1991. 697 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 150 kr Best. nr. 59674.
Cattelins kokebok.
Bokklubben 1979. 109 s. Stort format. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 43102.
Cupcakes.
39 uimotståelig søte og lekre oppskrifter. Spektrum forlag 2011. 95 s. Rikt illustrert. Heftet. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 59669.
Den Fullstendige Steg for steg Matlagingskurs-Kokeboken.
Alle arbeidsoppgaver beskrives skritt for skritt. Publications International 1994. 608 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 47272.
Den nye store kokeboken.
Teknologisk forlag 2005. 512 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 50680.
Den store asiatiske kokeboken.
Könemann 1999. 304 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 160 kr Best. nr. 52894.
Den store asiatiske kokeboken.
Spektrum forlag 2004. 304 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 53240.
Den store bakeboken.
Matbrød, helsebrød, kjeks, skonrokker, hvetebrød, småkaker, bløtkaker, terter. Schibsted/Bokklubben Nye Bøker 1978. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 59188.
Den store boken om baking.
Spektrum forlag 2005. 304 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 45048.
Den store dessertboken.
Könemann 2000. 304 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 36976.
Den store drinkboken.
Klassiske og moderne oppskrifter fra hele verden. Spektrum 2005. 384 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 120 kr Best. nr. 46580.
Den store Fingermatkokeboken.
Könemann 2007. 304 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 47271.
Den store iskremboken.
132 oppskrifter på lekre isanretninger for enhver anledning. Utgitt i samarbeid med Diplom-Is. Schibsted 1980. 166 s. Illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 45087.
Den store kjøttboken.
Koke. Steke. Grille. Fryse. Mortensen 1988. 191 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 48138.
Den store kokeboken.
Grunnbok for alle kjøkken. Teknologisk forlag 1995. 569 s. Med noen tegninger. Enkel og instruktiv. Pen.
Pris: 125 kr Best. nr. 52360.
Den Store Kokeboken.
Grunnbok for alle kjøkken. Damm 2002. 569 s. Med noen tegninger. Som ny.
Pris: 140 kr Best. nr. 55790.
Den store pasta kokeboken.
Könemann 1999. 304 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 43130.
Den store salatboken.
Salat som forrett. Salat til maten. Salat til lunsj eller middag. Dessertsalater. Orion 2002. 159 s. Stort format. Vakkert illustrert. Ny.
Pris: 85 kr Best. nr. 36981.
Den store Vegetariske kokeboken.
Könemann 1999. 302 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 32630.
Den store Wok kokeboken.
Spektrum forlag 2004. 304 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 55520.
Desserter fra mange land.
Over 500 oppskrifter på gode, fristende dessereter av alle slag. Cappelen (Cap-bøkene) 1956. 127 s. Illustrert.
Pris: 70 kr Best. nr. 56173.
Det lille kjøkken. Nissestua kokebok.
Belmont Import. 72 s. Tverrformat. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 70 kr Best. nr. 30652.
Drinker.
En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter. Hver drink beskrives med en side tekst og en side foto. Spektrum forlag 2010. 240 s. Gavebok med sløyfe. Som ny.
Pris: 110 kr Best. nr. 55598.
Egg. Vakkert og godt.
Om egg til dekorasjon og i mat. Schibsted 2002. 84 s. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 24149.
Familiens Store Kokebok.
Matoppskrifter for de Norske Kjøkken. Familievennen forlag 1996. 568 s. Med noen tegninger. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 27272.
Festarrangøren.
Nattmat. Cocktailparty. Familiemiddag. Borddekking. Invitasjoner. Fingermat. Italiensk buffé. Stort format. Rikt illustrert. Aschehoug 2002. 108 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
Pris: 85 kr Best. nr. 42402.
Fisk.
Notabene Forlag 1998. 96 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 42400.
Fogtdals matleksikon 1-21.
Bind 1-16: All verdens oppskrifter fra A til Å. Bind 17-21: Norsk mat - fylke for fylke. Fogtdals Bibliotek 1986. 2016 s. Helbind i blått kustskinn. Som nye.
Pris: 1200 kr Best. nr. 49878.
Fogtdals matleksikon, bind 17.
Norsk mat - fylke for fylke. Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Hedmark. Fogtdals bibliotek 1985. Stort format. Helbind i blått kunstskinn. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 27786.
Fogtdals matleksikon, bind 18.
Norsk mat - fylke for fylke. Hordaland, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag. Fogtdals bibliotek 1985. Stort format. Helbind i blått kunstskinn. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 27787.
Fogtdals matleksikon. Norsk mat - fylke for fylke.
Bind 17. Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Hedmark. Fogtdal 1989. Stort format, illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 12846.
Fogtdals matleksikon. Norsk mat - fylke for fylke.
Bind 18: Hordaland, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag.
Fogtdal 1988. Stort format, illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 12847.
Fogtdals matleksikon. Norsk mat - fylke for fylke.
Bind 19: Nordland, Oppland, Oslo/Akershus. Fogtdal 1989. Stort format, illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 12848.
Fogtdals matleksikon. Norsk mat - fylke for fylke.
Bind 21: Troms, Vest-Agder, Vestfold, Østfold. Fogtdal 1989. Stort format, illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 12850.
Frankrike. Maten, vinen og kulturen.
Klassiske oppskrifter fra hele Frankrike. Gyldendal/Bokklubben 1993. 272 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 150 kr Best. nr. 38964.
Fransk.
En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter.
Hver rett har en side tekst og en side fotografi. Spektrum forlag 2009. 240 s. Kan knyttes igjen med røde sløyfebånd. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 53256.
Fransk kjøkken på sitt beste.
Bokklubben. 96 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 48871.
Fristende kylling.
En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter. Spektrum forlag 2008. 240 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 50427.
Fristende sjokolade.
En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter. Spektrum forlag 2007. 240 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 50426.
Fristende tapas.
En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter. Spektrum forlag 2011. 240 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 50428.
Ganske enkelt. Meksikansk kokebok.
50 oppskrifter med illustrert tilberedning. Notabene forlag 1996. 112 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 85 kr Best. nr. 49461.
God fibermat.
Redigert av Carole Handslip. Schibsted 1982. 92 s. Stort format. Illustrert. Pen.
Pris: 70 kr Best. nr. 44834.
Godt for matvenner.
Salater Tiden 1986. 96 s. Som ny.
Pris: 60 kr Best. nr. 5455.
Godt for matvenner. Salater.
Tiden 1986. 96 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 60 kr Best. nr. 43171.
Godt for matvenner. Syltetøy og geleer.
Tiden 1986. 95 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 60 kr Best. nr. 43170.
Godt fra ovnen.
Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter. Spektrum forlag 2005. 256 s. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 52384.
Gourmet grillmat.
Grilloppskriftene du bare må ha. Utgitt i serien "Kjøkkenklassikere". Spektrum forlag 2010. 256 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 34648.
Grenseløst godt.
Oppskrifter fra kokker hos Compass Group i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Mat & Vänner Förlag. 189 s. Stort format.Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 58689.
Grill!.
Kjøtt. Fisk. Grønnsaker. Frukt. Orion forlag 2003. 95 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 45051.
Grill- og sommermat med Prima Norsk grønnsaker.
BAMA-gruppen. 77 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 60 kr Best. nr. 24695.
Grillmat. Grill det du vil.
52 spennende oppskrifter på sommerens grillkos. Utgitt av SPAR. 63 s. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 49135.
Grønne retter.
Fristende, fargerikt og godt. En NORSK UKEBLAD-bok. Mortensen 1989. 126 s. Illustrert. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 57448.
Gyldendals store BAKEBOK.
Redaktør: Ingrid Espelid Hovig. Gyldendal/Bokklubben Nye Bøker 1993. 319 s. Stort format. Illustrert. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 42813.
Gyldendals store kokebok.
Helbind i brunt kunstskinn. Hovedredaktør: Ingrid Espelid Hovig. Gyldendal 1986. 627 s. Stort format. Illustrert i farger og svart-kvitt. Orig. omslag. Pen.
Pris: 160 kr Best. nr. 55516.
Hei Mat. Bokklubbens kokebok.
Bokklubben 1975. 460 s. Med noen fotografier. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 45067.
Italiensk kjøkken på sitt beste.
Bokklubben 1984. 95 s. Kvartformat. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 6635.
Juice & smoothie.
200 drikker for helse og overskudd. Gyldendal 2005. 126 s. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 55066.
Julekaker og andre deilige kaker.
En herlig samling av tradisjonelle og moderne oppskrifter. Hvert kakeslag presenteres med en side tekst og en side foto. Spektrum forlag 2012. 224 s. Ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 55600.
Kakepynting til hverdag og fest.
Cappelen 2004. 64 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 58958.
Kokebok.
Hovedredaktører: Anna Kirste og Aase Strømstad. Cappelen/Cappelens Bokklubb 1995. 495 s. Stort format. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 42877.
Kokebok for alle. Fra boller til burritos.
Helsedirektoratet 2014. 192 s. Stort format. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 120 kr Best. nr. 53680.
Kokekunst. Grønnsaker.
Gyldendal 1986. 176 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 48862.
Kokekunst. Okse- og kalvekjøtt.
Gyldendal 1985. 176 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 51429.
Lett som en lek. Barnas første kokebok.
Litor 1983. Instruktivt illustrert. Pen.
Pris: 65 kr Best. nr. 24350.
Mat for alle årstider.
Det Beste 1979. 416 s. Tverrformat. Illustrert. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 43874.
Mat fra Middelhavet.
Solfylte oppskrifter fra Ssør-Europas kyster. Bladkompaniet 1997. 64 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 42996.
Mat i mikrobølgeovn.
Schibsted 2004. 96 s. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 53596.
Mat på minuttet.
PP forlag 2004. 96 s. Stort format. Heftet. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 54314.
Mat på norsk.
Redaktør: Bjarne Håkon Hanssen. Kom forlag 2003. 288 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 140 kr Best. nr. 46983.
Mat til hverdag og fest.
God mat til alle anledninger. Hjemmets Bokforlag 1992. 194 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 51425.
Matglede og kokekunst.
Sikker vei til vellykket matlaging. 1000 fargefotos. 2000 oppskriftsideer. Av Arnold Zabert. Aschehoug/Bokklubben 1986. 291 s. Stort format. Pen.
Pris: 130 kr Best. nr. 42995.
Matglede som aldri før.
Kokebok i bilder. 600 fargebilder Skandinavisk Presse 1977. 3347 s. Kvartformat. Som ny.
Pris: 150 kr Best. nr. 5540.
Mesterkokk på eget kjøkken.
Wennergren-Cappelen/Bokklubben 1994. 142 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 51424.
Middeelhavet. Den store kokeboken.
Italia - Frankrike - Spania - Nord-Afrika - Midtøsten - Tyrkia - Hellas - Balkan. Damm 2004. 255 s. Stort format.Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 59658.
Min første bakebok.
Oppskrifter på lekre kaker, fargerikt illustrert. Teknologisk forlag 1996. 48 s. Stort format. Som ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 30795.
Min første kokebok.
Greie oppskrifter på morsom og god mat du selv kan lage. Meget instruktivt illustrert. Teknologisk forlag 1996. 48 s. Stort format. Som ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 30797.
Mitt kjøkken.
Poteter og rotfrukter ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1986. 64 s. Fargeillustrasjoner. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 5551.
Mitt kjøkken. Festmenyer.
ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1986. 64 s. Illustrert. Pen.
Pris: 50 kr Best. nr. 46369.
Mitt kjøkken. Frukt og bær.
ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1986. 64 s. Fargeillustrasjoner. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 5548.
Mitt kjøkken. Godt og rimelig.
ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1986. 64 s. Fargeillustrasjoner. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 5549.
Mitt kjøkken. Hjemmebakst.
ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1985. 64 s. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 5547.
Mitt kjøkken. Lett å lage.
ICA-förlaget/Allers Familie-Journal 1986. 64 s. Fargeillustrasjoner. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 5545.
Mitt kjøkken. Ovnsretter.
ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1985. 64 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 43164.
Mitt kjøkken. Småretter.
ICA-Förlaget/Allers Familie-Journal 1986. 64 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 43165.
Moderne norsk mat.
Matgleder fra Meierienes Prøvekjøkken. Gyldendal/Meierienes Prøvekjøkken 1992. 208 s. Stort format. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 53599.
Nissestua kokebok.
Belmont Import. 69 s. Tverrformat. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 23510.
Norsk mat.
Under redaksjon av Olga Ambjørnrud, Ingunn Bjørke, Johanne Jansen og Elisabeth Moe. Illustrert av Kirsten Gram. Ekstrabokklubben 1984. 308 s. Med noen tegninger i svart-kvitt. Smussomslaget har rifter. Boka er som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 36319.
Norsk storfekjøtt.
63 gode storfeoppskrifter fra Det norske kokkelandslaget. Idé og opplegg: Bengt Wilson i samarbeid med Opplysningskontoret for kjøtt. 160 s. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 54808.
Norsk Ukeblads store Salatbok.
Mortensen 1984. 200 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 51430.
Perfekte smoothies.
Sunne og forfriskende oppskrifter til nytelse og inspirasjon. Spektrum Forlag 2008. 224 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 34645.
Raskt og enkelt.
En visuell kokebok. Fremgangsmåten bilde for bilde. Spektrum forlag 2010. 224 s. Stort format. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 120 kr Best. nr. 55297.
Raskt og godt.
Noe nytt og raffinert hver dag. Aller forlag 2008. 253 s. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 51174.
Skogens spiskammer.
Veien til bær- og soppriket. Bokklubben 1982. 120 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 48431.
Slik baker du gode brød.
80 oppskrifter. Orion forlag 1997. 91 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 85 kr Best. nr. 52041.
Slipp råvarene løs.
Oppskrifter: Svein Aasen. Foto: Kai Myhre. Tekst: Jan-Sverre Syvertsen. Eiernavn. 159 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 130 kr Best. nr. 58821.
Store norske kokeboka.
Middagsmat til hverdag og fest. 1000 tradisjonelle og nye oppskrifter. Med 50 lette alternativer fra Grete Roede. Redaktør Anne Marie Lorentzen. Skolebokforlaget 2000. 411 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 43002.
Sunt og Godt.
Det Beste 1996. 416 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 44813.
Sushi på norsk.
Foto: Lisa Westgaard. Kulinarisk Akademi/Dinamo Forlag 2012. 189 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 44365.
Thai.
Thailandsk mat. Over 70 oppskrifter - trinn for trinn. Notabene Forlag 1999. 96 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 51129.
Thailandsk.
En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter. Spektrum 2007. 240 s. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 38993.
The Art of Turkish Cookery.
På engelsk. 95 s. Illustrert. Tverrformat. Heftet. Pen.
Pris: 70 kr Best. nr. 57359.
Velkommen til fest.
Kokebok for alle anledninger. Gyldendal 1987. 149 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 36982.
Vellykket mat i mikrobølgeovn.
Skrevet av Marit Bjerkås, Ellen Hillestad, Maria Sundal og Ingeborg Thomassen. Gyldendal 1988. 128 s. Illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 50766.
Velsmakende lavkarbo.
Enkle retter for en karbohydratfattig livsstil. Gyldendal 2006. 240 s. Rikt illustrert. Paperback. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 45088.
Verdens beste WOK.
Kagge Forlag 2000. 96 s. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 58691.
Verdens hurtigste kokebok.
Med 83 spennende retter av kvernet kjøtt. Kenwood. 160 s. Stort format. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 52324.
Vi lager julemat.
Stort format. Rikt illustrert. Cappelen 2002. 142 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
Pris: 120 kr Best. nr. 56402.
Viltkokeboken.
Damm 2006. 159 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 52625.
Vårt Norske Kjøkken.
Redaktør: Kjell E. Innli. Fotografer: Per Eide og Bengt Wilson. Oppskrifter: Kokkenes Mesterlaug. Kom forlag 1993. 224 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 32652.
Wok.
Lette og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter. Spektrum 2005. 256 s. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 47172.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet