Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 27
Walden, Hilaire:
Couscous og andre eksotiske retter fra det nordafrikanske kjøkken.
Grøndahl Dreyer 1998. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 52038.
Watson, Jeremy:
Vin i Spania.
Illustrasjoner av Murray Zanoni. Schibsted 2001. 120 s. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 49472.
Weiland, Agneta:
Amerikas beste paier.
50 mat- og dessertpaier. Orion forlag 1997. 96 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 52315.
Weir, Joanna :
Årstidskjøkkenet. Sommeren.
Grøndahl Dreyer 1998. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 27765.
Werle, Loukie og Jill Cox:
Ingredienser.
Fotografi og beskrivelse av alle tenkelige ingredienser i mat. Könemann 2000. 384 s. Myke permer. Gjennomillustrert. Stort format. Ny.
Pris: 200 kr Best. nr. 52892.
Westergaard, Bente:
Grønn gourmet.
Oppskrifter for et mer økologisk kjøkken. Spartacus forlag 2001. 167 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 52936.
Westlie, Marit Røttingsnes:
Fru Timians beste sommermat.
Sommerkost. Enkle og deilige middager. Kaker til hageselskapet. Herlige sprø salater. Lekre grillretter. Lunsj i det fri. Cappelen Damm 2015. 203 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 59689.
Westlie, Marit Røttingsnes:
Søndagsmiddag.
Cappelen Damm 2012. 183 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 59189.
Westlie, Marit Røttingsnes og Øystein:
Lettvint middag i gryte og langpanne.
Cappelen/Bokklubben Mat- og vinglede 2007. 143 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 33143.
Wethe, Inger:
Snacks og snadder. Gaver fra kjøkkenet.
Stort format. Gjennomillustrert. Landbruksforlaget 2004. 87 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 55055.
White, Anne:
Middelhavsmat.
Spektrum (Den lille kokebokserien) 2004. 255 s. Lite format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 44822.
Whitson, Craig:
Far lukter svidd.
En bok om grilling. Ingrid Espelid Hovig har holdt forfatteren litt i ørene. Gyldendal/Bokklubben Villmarksliv 2003. 192 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 56966.
Wiborg, Else R.:
Mine soppgleder.
Kolibri forlag/Bokklubben Nye Bøker 1983. 168 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 43150.
Wiestad, Andreas :
Mine beste sider.
Et utvalg av Wiestads artikler i Magasinet (Dagbladet). Foto: Mette Randem. Stort format. Veresal forlag 2006. 348 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Orig. omslag. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 42838.
Wiker, Gøril:
Leve livet/Lyst på livet.
En guide til gjestfrihet og matglede. To bøker i ett bind. Aschehoug 2008. 197+197 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 150 kr Best. nr. 59183.
Wiker, Gøril:
Lyst på livet!.
Små og store høytidsstunder. Aschehoug/Bokklubben Nye Bøker 2001. 199 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 52314.
Wilkes, Angela:
Min første kokebok.
Teknologisk Forlag 1996. 48 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 20460.
Wilkes, Angela og Helen Drew:
Min første bakebok.
Teknologisk Forlag 1998. 48 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 20461.
Willan, Anne:
Matglede. Desserter.
Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1997. 126 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 43850.
Willan, Anne:
Matglede. Fiskeretter.
Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1997. 126 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 43851.
Willan, Anne:
Matgleder. Gryteretter.
Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1996. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 43848.
Willan, Anne:
Matgleder. Salater.
Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1996. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 43845.
Willan, Anne:
Matgleder. Supper.
Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1996. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 43843.
Wilson, Anne:
Det greske kjøkken.
Könemann 1999. 64 s. Lite hefte. Pen.
Pris: 50 kr Best. nr. 52367.
Woodward, Sarah:
Klassiske retter fra Middelhavs-landene.
Gyldendal 1996. 159 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 43122.
Wright, Jeni og Eric Treuille:
Kokekunst for alle.
Le Cordon Bleu. Teknikker. Råvarer. Oppskrifter. Cappelen 1997. 349 s. Stort format. Gjennomillustrert. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 48133.
Wrisberg, Simon:
Håndbog i ølbrygning.
På dansk. 152 s. Illustrert. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 52655.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet