BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 28

Walden, Hilaire: Couscous og andre eksotiske retter fra det nordafrikanske kjøkken.
    Grøndahl Dreyer 1998. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52038.

Warde, Fran: Bras i vei!.
   Herlig mat fra grillpanne. Notabene Forlag 2001. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 45872.

Watson, Jeremy: Vin i Spania.
   Illustrasjoner av Murray Zanoni. Schibsted 2001. 120 s. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 49472.

Weiland, Agneta: Amerikas beste paier.
   50 mat- og dessertpaier. Orion forlag 1997. 96 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52315.

Weir, Joanna : Årstidskjøkkenet. Sommeren.
    Grøndahl Dreyer 1998. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 27765.

Wemundstad, Bente: Middagskalender 2000.
   366 middagsforslag med oppsskrifter. Daglige helsetips. Ex Libris 1999. Lite tverrformat. Paperback. Pen.
      Pris: 50 kr   Best. nr. 32663.

Werle, Loukie og Jill Cox: Ingredienser.
   Fotografi og beskrivelse av alle tenkelige ingredienser i mat. Könemann 2000. 384 s. Myke permer. Gjennomillustrert. Stort format. Ny.
      Pris: 200 kr   Best. nr. 52892.

Westergaard, Bente: Grønn gourmet.
   Oppskrifter for et mer økologisk kjøkken. Spartacus forlag 2001. 167 s. Illustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52936.

Westlie, Marit Røttingsnes og Øystein: Lettvint middag i gryte og langpanne.
    Cappelen/Bokklubben Mat- og vinglede 2007. 143 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 33143.

Wethe, Inger: Snacks og snadder. Gaver fra kjøkkenet.
   Stort format. Gjennomillustrert. Landbruksforlaget 2004. 87 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 55055.

White, Anne: Middelhavsmat.
    Spektrum (Den lille kokebokserien) 2004. 255 s. Lite format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 44822.

Whitson, Craig: Far lukter svidd.
   En bok om grilling. Ingrid Espelid Hovig har holdt forfatteren litt i ørene. Gyldendal/Bokklubben Villmarksliv 2003. 192 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 56966.

Wiborg, Else R.: Mine soppgleder.
    Kolibri forlag/Bokklubben Nye Bøker 1983. 168 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 43150.

Wicklund, Miriam: Kjerringråd for små og store plager.
    Tiden 1989. 207 s. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 10093.

Wiestad, Andreas : Mine beste sider.
   Et utvalg av Wiestads artikler i Magasinet (Dagbladet). Foto: Mette Randem. Stort format. Veresal forlag 2006. 348 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 42838.

Wiker, Gøril: Lyst på livet!.
   Små og store høytidsstunder. Aschehoug/Bokklubben Nye Bøker 2001. 199 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 52314.

Wilkes, Angela: Min første kokebok.
    Teknologisk Forlag 1996. 48 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 20460.

Wilkes, Angela og Helen Drew: Min første bakebok.
    Teknologisk Forlag 1998. 48 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 20461.

Willan, Anne: Matglede. Desserter.
   Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1997. 126 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 43850.

Willan, Anne: Matglede. Fiskeretter.
   Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1997. 126 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 43851.

Willan, Anne: Matgleder. Gryteretter.
   Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1996. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 43848.

Willan, Anne: Matgleder. Salater.
   Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1996. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 43845.

Willan, Anne: Matgleder. Supper.
   Moderne matlaging – trinn for trinn. Tilrettelagt av Gastronomisk institutt. Damm 1996. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 43843.

Willett, Walter C.: Hold deg frisk med riktig kosthold.
    Gyldendal 2003. 291 s. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 24382.

Wilson, Anne: Det greske kjøkken.
    Könemann 1999. 64 s. Lite hefte. Pen.
      Pris: 50 kr   Best. nr. 52367.

Woodward, Sarah: Klassiske retter fra Middelhavs-landene.
    Gyldendal 1996. 159 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 43122.

Wright, Jeni og Eric Treuille: Kokekunst for alle.
   Le Cordon Bleu. Teknikker. Råvarer. Oppskrifter. Cappelen 1997. 349 s. Stort format. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 48133.

Wrisberg, Simon: Håndbog i ølbrygning.
   På dansk. 152 s. Illustrert. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52655.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181