Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 40
Sahlén, Kerstin:
Mat i mikrobølgeovn.
Cappelen 1989. Ill. Pen.
Pris: 60 kr Best. nr. 4061.
Salvesen, Geir, Nancy Bundt og Nina Bøhn:
Himmelske kombinasjoner.
Hvordan kombinere vin og mat. Schibsted 2010. 175 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 49453.
Samsing, Kristina :
Kristinas kokebok.
Forfatteren er dietetiker og Sunnhetsbladets konsulent i kostholds- og ernæringsspørsmål. Norsk Bokforlag 1983. 232 s. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 52361.
Sandquist-Bolin, Britt:
Grønn fest.
Med fotografier av Mitzi Günz og tegninger av Monica Cronström. Cappelen 1982. 91 s. Stort format. Illustrert. Som ny .
Pris: 85 kr Best. nr. 52940.
Santelmann, Kirsten:
Mat for kroppen, føde for sjelen.
En kulinarisk reise gjennom verdensdeler og kulturhistorie, vitaminer og mineraler. Illustrasjoner av Trond Bredesen. Hilt & Hansteen/Bokklubben Energica 1997. 221 s. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 35601.
Schinhari, Cornelia:
Middelhavsmat.
Aschehoug 2001. 97 s. Heftet. Gjennomillustrert. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 47274.
Schivelbusch, Wolfgang:
Paradiset, smaken og fornuften.
Nytelsesmidler i historien. Pax Forlag 1981. 228 s. Illustrert. Pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 58797.
Schlesinger, Chris og John Willoughby:
Grilling fra kotelett til mango.
Cappelen Damm 2009. 336 s. Stort format. Gjennomillustrert. Innskrevet hilsen. Ellers som ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 52620.
Schmedes, Christa:
Garnering. Spennende mat og lekker anretning.
Boksenteret forlag 1995. 120 s. Stort format. rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 47264.
Schuster, Michael:
Gledens druer.
Om viner og vinprøving for deg som vil bli kjenner Schibsted 1990. 139 s. Stort format. Orig. omslag. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 8846.
Scicolone, Michele:
Til bords i Italia.
Oppskrifter og refleksjoner omkring det italienske kjøkken. Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 2000. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Smussomslaget har en liten rift. Ellers som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 47276.
Sehjpal, Sarita:
Saritas India.
Indisk mat for det norske kjøkken. Portal forlag 2014. 183 s. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 110 kr Best. nr. 54949.
Setnes, Johan:
Vin med smak av natur.
Fotograf: Gøril Trondsen. Cappelen 2000. 79 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 47670.
Sheehy, Gail:
Overganger.
Forutsigelige kriser i voksenlivet. Aventura 1988. 433 s. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 4920.
Shreeve, Dr. Caroline M.:
Fat-burner metoden.
Spis deg slankere på 14 dager. Bladkompaniet 2002. 128 s. Stort format. Illustrert. Myke permer. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 55314.
Simon, Joanna:
All verdens vingleder.
Aschehoug/Bokklubben Mat og Drikke 1995. 157 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 24697.
Simon, Joanna :
Vin fra drue til glass.
Damm 2002. 224 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag..
Pris: 100 kr Best. nr. 27769.
Slipher, Beate m.fl.:
Den store utekjøkkenboka.
Ideer. Løsninger. Gjør det selv. Boksenteret 2007. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 57922.
Smith, Suzie:
Kaker til begjær.
Grøndahl Dreyer 1997. 159 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 52928.
Solberg, Tone og Anders Strøm:
Lev lettere.
Foto: Esten A. Borgos Gyldendal 1999. 168 s. Kvadratisk. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 5984.
Solvold, Odd:
Norsk fisk.
De beste oppskriftene til hverdag og fest. Med innledning av Ingrid Espelid Hovig. Gyldendal 2017. 337 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 140 kr Best. nr. 59685.
Solvold, Odd Ivar og Terje Svendsen:
Solvolds SMAK.
Innskrevet hilsen fra Odd Ivar Solvold. Østlands-Posten/Solrett Forlag/Bokklubben 2005. 176 s. Stort format. gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 42399.
Southey, Paul:
God mat - God helse.
En annerledes kokebok. Hjemmets bokforlag 1981. 223 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 44814.
Spencer, Colin:
Den store vegetarkokeboken.
En inspirerende innføring i det grønne kjøkken. Ex Libris Forlag 1990. 255 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 59233.
Spencer, Mimi & Dr. Sarah Schenker:
5:2-diettens kokebok.
150 oppskrifter. Gyldendal 2015. 223 s. Illustrert. Som ny.
Pris: 110 kr Best. nr. 53679.
Stacey, Jenny:
Potetmat.
Den lille kokebokserien. Spektrum forlag 2006. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 55067.
Stacey, Jenny:
Vegetar.
Den lille kokebokserien. Spektrum forlag 2004. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 55429.
Stanway, Andrew:
Naturlegen.
Et naturmedisinsk oppslagsverk for hele familien. Hilt & Hansteen 1995. 350 s. Illustrert. Pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 49467.
Steer, Gina:
Wok-kokeboken.
Schibsted/Bokklubben Mat- og Vinglede 2001. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 52621.
Stephens, Penny:
Italiensk.
Spektrum (Den lille kokebokserien) 2004. 256 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 60 kr Best. nr. 32223.
Stiansen, Bent:
Alene hjemme.
Kokebok for små husholdninger. Font Forlag 2012. 235 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 150 kr Best. nr. 53236.
Stiansen, Bent:
Stiansen inviterer til fest.
Kåret til Beste norske kokebok 2008. Kåret til Verdens beste festbok 2009. Stort format. Font forlag/Bokklubben 2008. 342 s. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 47267.
Stiansen, Bent:
Stiansen til hverdags.
Dinamo forlag 2004. 287 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 100 kr Best. nr. 47268.
Strøm, Anne-Karine:
SLANK. 20 slankekurer som virker.
Aschehoug 2009. 227 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 125 kr Best. nr. 50011.
Strømstad, Aase:
Sild til hverdag og fest.
Boksenteret (Det norske kjøkken) 1997. 76 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 70 kr Best. nr. 35646.
Sundqvist, Inga-Britta:
Matglede & helse.
Det nye vegetariske kjøkken. Stort format. Med noen tegninger. Gyldendal 1993. 192 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 42851.
Sundqvist, Inga-Britta:
Vegetarisk kokebok.
Redaktør for den norske utgaven: Ingrid Espelid Hovig. Gyldendal/Bokklubben 2002. 320 s. Illustrert. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 49465.
Svensson, Haakon:
Vin og brennevin.
Med tegninger av Gösta Hammarlund. Cappelen 1981. 309 s. Smussomslaget har små rifter. Boka er pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 54815.
Swahn, Jan-Öjvind:
Krydder.
Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper. Teknologisk forlag 1998. 208 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 41457.
Sætre, Sverre:
Den store kakeboka.
Kåret til beste norske kokebok. Forlaget Press 2015. 260 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 57344.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet