BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 40

Sahlén, Kerstin: Mat i mikrobølgeovn.
    Cappelen 1989. Ill. Pen.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 4061.

Salvesen, Geir, Nancy Bundt og Nina Bøhn: Himmelske kombinasjoner.
   Hvordan kombinere vin og mat. Schibsted 2010. 175 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 49453.

Samsing, Kristina : Kristinas kokebok.
   Forfatteren er dietetiker og Sunnhetsbladets konsulent i kostholds- og ernæringsspørsmål. Norsk Bokforlag 1983. 232 s. Pen.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 52361.

Sandquist-Bolin, Britt: Grønn fest.
   Med fotografier av Mitzi Günz og tegninger av Monica Cronström. Cappelen 1982. 91 s. Stort format. Illustrert. Som ny .
      Pris: 85 kr   Best. nr. 52940.

Santelmann, Kirsten: Mat for kroppen, føde for sjelen.
   En kulinarisk reise gjennom verdensdeler og kulturhistorie, vitaminer og mineraler. Illustrasjoner av Trond Bredesen. Hilt & Hansteen/Bokklubben Energica 1997. 221 s. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 35601.

Schinhari, Cornelia: Middelhavsmat.
    Aschehoug 2001. 97 s. Heftet. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 47274.

Schivelbusch, Wolfgang: Paradiset, smaken og fornuften.
   Nytelsesmidler i historien. Pax Forlag 1981. 228 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 58797.

Schlesinger, Chris og John Willoughby: Grilling fra kotelett til mango.
    Cappelen Damm 2009. 336 s. Stort format. Gjennomillustrert. Innskrevet hilsen. Ellers som ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 52620.

Schmedes, Christa: Garnering. Spennende mat og lekker anretning.
    Boksenteret forlag 1995. 120 s. Stort format. rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 47264.

Schuster, Michael: Gledens druer.
   Om viner og vinprøving for deg som vil bli kjenner Schibsted 1990. 139 s. Stort format. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 8846.

Scicolone, Michele: Til bords i Italia.
   Oppskrifter og refleksjoner omkring det italienske kjøkken. Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 2000. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Smussomslaget har en liten rift. Ellers som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 47276.

Sehjpal, Sarita: Saritas India.
   Indisk mat for det norske kjøkken. Portal forlag 2014. 183 s. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 54949.

Setnes, Johan: Vin med smak av natur.
   Fotograf: Gøril Trondsen. Cappelen 2000. 79 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 47670.

Sheehy, Gail: Overganger.
   Forutsigelige kriser i voksenlivet. Aventura 1988. 433 s. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 4920.

Shreeve, Dr. Caroline M.: Fat-burner metoden.
   Spis deg slankere på 14 dager. Bladkompaniet 2002. 128 s. Stort format. Illustrert. Myke permer. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 55314.

Simon, Joanna: All verdens vingleder.
    Aschehoug/Bokklubben Mat og Drikke 1995. 157 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 24697.

Simon, Joanna : Vin fra drue til glass.
    Damm 2002. 224 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag..
      Pris: 100 kr   Best. nr. 27769.

Slipher, Beate m.fl.: Den store utekjøkkenboka.
   Ideer. Løsninger. Gjør det selv. Boksenteret 2007. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 57922.

Smith, Suzie: Kaker til begjær.
    Grøndahl Dreyer 1997. 159 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52928.

Solberg, Tone og Anders Strøm: Lev lettere.
   Foto: Esten A. Borgos Gyldendal 1999. 168 s. Kvadratisk. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 5984.

Solvold, Odd: Norsk fisk.
   De beste oppskriftene til hverdag og fest. Med innledning av Ingrid Espelid Hovig. Gyldendal 2017. 337 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 140 kr   Best. nr. 59685.

Solvold, Odd Ivar og Terje Svendsen: Solvolds SMAK.
   Innskrevet hilsen fra Odd Ivar Solvold. Østlands-Posten/Solrett Forlag/Bokklubben 2005. 176 s. Stort format. gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 42399.

Southey, Paul: God mat - God helse.
   En annerledes kokebok. Hjemmets bokforlag 1981. 223 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 44814.

Spencer, Colin: Den store vegetarkokeboken.
   En inspirerende innføring i det grønne kjøkken. Ex Libris Forlag 1990. 255 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 59233.

Spencer, Mimi & Dr. Sarah Schenker: 5:2-diettens kokebok.
   150 oppskrifter. Gyldendal 2015. 223 s. Illustrert. Som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 53679.

Stacey, Jenny: Potetmat.
   Den lille kokebokserien. Spektrum forlag 2006. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 55067.

Stacey, Jenny: Vegetar.
   Den lille kokebokserien. Spektrum forlag 2004. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 55429.

Stanway, Andrew: Naturlegen.
   Et naturmedisinsk oppslagsverk for hele familien. Hilt & Hansteen 1995. 350 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 49467.

Steer, Gina: Wok-kokeboken.
    Schibsted/Bokklubben Mat- og Vinglede 2001. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52621.

Stephens, Penny: Italiensk.
    Spektrum (Den lille kokebokserien) 2004. 256 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 32223.

Stiansen, Bent: Alene hjemme.
   Kokebok for små husholdninger. Font Forlag 2012. 235 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 150 kr   Best. nr. 53236.

Stiansen, Bent: Stiansen inviterer til fest.
   Kåret til Beste norske kokebok 2008. Kåret til Verdens beste festbok 2009. Stort format. Font forlag/Bokklubben 2008. 342 s. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 47267.

Stiansen, Bent: Stiansen til hverdags.
    Dinamo forlag 2004. 287 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 47268.

Strøm, Anne-Karine: SLANK. 20 slankekurer som virker.
    Aschehoug 2009. 227 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 125 kr   Best. nr. 50011.

Strømstad, Aase: Sild til hverdag og fest.
    Boksenteret (Det norske kjøkken) 1997. 76 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 35646.

Sundqvist, Inga-Britta: Matglede & helse.
   Det nye vegetariske kjøkken. Stort format. Med noen tegninger. Gyldendal 1993. 192 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 42851.

Sundqvist, Inga-Britta: Vegetarisk kokebok.
   Redaktør for den norske utgaven: Ingrid Espelid Hovig. Gyldendal/Bokklubben 2002. 320 s. Illustrert. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 49465.

Svensson, Haakon: Vin og brennevin.
   Med tegninger av Gösta Hammarlund. Cappelen 1981. 309 s. Smussomslaget har små rifter. Boka er pen.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 54815.

Swahn, Jan-Öjvind: Krydder.
   Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper. Teknologisk forlag 1998. 208 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 41457.

Sætre, Sverre: Den store kakeboka.
   Kåret til beste norske kokebok. Forlaget Press 2015. 260 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 57344.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181