BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 17

Rasmussen, Gitte Heidi og Inge Skovdal: Vintermat som varmer.
    Schibsted 2006. 167 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 28901.

Reichl, Ruth: Hvitløk og safirer.
   En restaurantkritikers hemmelige liv. Gyldendal Fakta/Bokklubben 2005. 287 s. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 13138.

Reynolds, Mary: Italiensk mat.
   Norsk utgave ved Aase Strømstad. Bokklubben 1987. 95 s. Smalt format. Illustrert. Ny.
      Pris: 50 kr   Best. nr. 22560.

Robinson, Jancis: Jancis Robinson’s Wine Course.
   Kassett som inneholder Boka Jancis Robinson on Wine og to videokassetter (VHS) Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 8643.

Roede, Grete: Grete Roedes beste oppskrifter.
    Familievennen Forlag 1999. 95 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 41940.

Roede, Grete: Lett & lettvint.
   Hverdagsmat på 1-2-3. Med Gretes egne tips for en sunnere livsstil. 95 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 85 kr   Best. nr. 41941.

Roede, Grete: Sunn middag ... og deilige desserter.
   47 lette oppskrifter med kalorioversikt. Aller forlag 2015. 121 s. Heftet. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 56755.

Roede, Jeanette: For godt til å være sunt?.
   65 fristende oppskrifter. Frokost & lunsj, middag, dessert, kaker & bakst. Grete Roede forlag 2006. 143 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 55075.

Roede, Jeanette: Sunt - ikke sant?.
   65 fristende oppskrifter. Start, påfyll, tur, varmt, helg, gjester, friskt, søtt, nybakt. Grete Roede forlag 2007. 153 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 55076.

Roede, Jeanette & Grete : lett mett.
   150 sunne hverdagsretter, rike på smak & lette å lage. Kagge forlag 2001. 111 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 21085.

Rokkan, Ki og Tove Valmot: Ti på halv sulten. God mat når det haster.
    Aschehoug 2001. 168 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 24742.

Romanelli, Leonardo og Gabriella Ganugi: Olivenolje.
   Det italienske kjøkken. Notabene Forlag 2006. 64 s. Innskrevet hilsen. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 52939.

Ross, Percy og Dick Samson: Ja-metoden.
   Ti gyldne regler for å spørre slik at du får det du ber om. Efi Forlag 1987. 190 s. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 10326.

Roussos, Demis og Véronique Skawinska: Slank deg og hold deg slank.
    O.G.P. - Omre 1984. 253 s. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 10588.

Rusk, Göran: Nytelse, næring, kultur.
   En bok om mat og drikke. Universitetsforlaget 1995. 160 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 49289.

Rutherford, Lyn: Salater.
    Notabene Forlag (Kjøkkenbiblioteket). 96 s. Stort format. Illustrert. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 41944.

Rykke, Marianne Almström: Et friskere liv.
   Risikofaktorer. Forhøyet blodtrykk. Forhøyet kolesterol. ”Hva kan jeg spise?” Et sunnere kosthold. Variert kokebokdel. Måltidsrytme Cappelen 1989. 142 s. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 8845.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181