BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 8

Pal, Rune og Christer Berens: Helt Chef!.
   Bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives. Schibsted 2006. 219 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 59184.

Passigli, Patrizia: Italia. En kulinarisk reise.
   Oppskrifter: Lorenza de'Medici. Grøndahl Dreyer 1993. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Smussomslaget har en rift. Boka er som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 49718.

Patten, Marguerite: Stek, Biff & Gryte.
   Storfekjøttets ABC. Grøndahl 1980. 168 s. Stort format. Illustrert. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 43104.

Paulún, Fredrik: Fettforbrenning.
   Alt du trenger å vite. Cappelen 2006. 192 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 55313.

Pickford, Louise: Under åpen himmel.
   Frokost på balkongen, picnic på stranden, sommerdrinker på terrassen, grilling i hagen Aschehoug/Bokklubben 2002. 144 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 59386.

Plume, Christian: Den store osteboken.
   Med fortegnelse over oster fra hele verden. Schibsted 1971. 316 s. Illustrert. Stort format. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 47940.

Polunin, Miriam: Mat for god helse.
    Damm - Teknologisk Forlag 1998. 160 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 39691.

Prent, Tom: Vin til alle årstider.
    Schibsted 1996. 128 s. Ny.
      Pris: 35 kr   Best. nr. 49470.                OBS! NEDSATT PRIS

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181