Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 7
Pal, Rune og Christer Berens:
Helt Chef!.
Bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives. Schibsted 2006. 219 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 59184.
Passigli, Patrizia:
Italia. En kulinarisk reise.
Oppskrifter: Lorenza de'Medici. Grøndahl Dreyer 1993. 256 s. Stort format. Rikt illustrert. Smussomslaget har en rift. Boka er som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 49718.
Patten, Marguerite:
Stek, Biff & Gryte.
Storfekjøttets ABC. Grøndahl 1980. 168 s. Stort format. Illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 43104.
Paulún, Fredrik:
Fettforbrenning.
Alt du trenger å vite. Cappelen 2006. 192 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 55313.
Pickford, Louise:
Under åpen himmel.
Frokost på balkongen, picnic på stranden, sommerdrinker på terrassen, grilling i hagen Aschehoug/Bokklubben 2002. 144 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 59386.
Plume, Christian:
Den store osteboken.
Med fortegnelse over oster fra hele verden. Schibsted 1971. 316 s. Illustrert. Stort format. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 47940.
Polunin, Miriam:
Mat for god helse.
Damm - Teknologisk Forlag 1998. 160 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 39691.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet