BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 6

Naudin, Jean-Bernard: Til bords med Matisse.
   Øyets og ganens fryd. Messel Forlag/Bokklubben Livsglede 2000. 191 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 47281.

Newman, Rhona: 100 Pannekaker, Suffléer & Omeletter.
    Fredhøis 1991. 64 s. Stort format. Illustrert. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 57345.

Newth, Philip: Fra margbein til spretne tomater.
   Mat i millioner av år. Rikt illustrert. Pax 2005. 96 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Stort format. Pen.
      Pris: 75 kr   Best. nr. 40985.

Nilson, Siv og Key L.: Franske visitter.
   Reisemål i Provence. Innlagt noen matoppskrifter. Klarskov & Jørgensen 2002. 262 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 49712.

Norman, Peter og Peter Carstens: Eggkokebok.
   191 klassiske og nye oppskrifter med egg. Schibsted/Bokklubben Mat- og Vinglede 2001. 190 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 58684.

Notaker, Henry: Til bords med Ibsen.
   Oppskrifter ved Arne Brimi. Matbilder ved Bengt Wilsson. Aschehoug 2006. 172 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 39544.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181