Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 6
Naudin, Jean-Bernard:
Til bords med Matisse.
Øyets og ganens fryd. Messel Forlag/Bokklubben Livsglede 2000. 191 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 47281.
Newman, Rhona:
100 Pannekaker, Suffléer & Omeletter.
Fredhøis 1991. 64 s. Stort format. Illustrert. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 57345.
Newth, Philip:
Fra margbein til spretne tomater.
Mat i millioner av år. Rikt illustrert. Pax 2005. 96 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Stort format. Pen.
Pris: 75 kr Best. nr. 40985.
Nilson, Siv og Key L.:
Franske visitter.
Reisemål i Provence. Innlagt noen matoppskrifter. Klarskov & Jørgensen 2002. 262 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 49712.
Norman, Peter og Peter Carstens:
Eggkokebok.
191 klassiske og nye oppskrifter med egg. Schibsted/Bokklubben Mat- og Vinglede 2001. 190 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 58684.
Notaker, Henry:
Til bords med Ibsen.
Oppskrifter ved Arne Brimi. Matbilder ved Bengt Wilsson. Aschehoug 2006. 172 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 39544.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet