BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 10

Manning, Matthew: Healing. Tro det eller ei!.
   Inneholder CD med original innspilling av Matthew Manning. Eikstein Forlag 1998. 155 s. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 49475.

McVicar, Jekka: Urter for kropp og sjel.
   Gode råd om økologisk dyrking og bruk av urter til mat, medisin og kosmetikk. Hilt & Hansteen 1996. 255 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 41458.

McVicar, Jekka: Urter for kropp og sjel.
   Gode råd om økologisk dyrking og bruk av urter til mat, medisin og kosmetikk. Hilt & Hansteen 2002. 255 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 44812.

Miller, Norma: Lekre retter fra middelhavslandene.
    Ex Libris Forlag/Bokklubben Nye Bøker 1990. 104 s. Stort format. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 49713.

Moi, Trond: 100 retter og matopplevelser.
    Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 2005. 191 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 56001.

Moi, Trond og Toralf Bølgen: Fisk & Vin.
   Den store boken om sjømat og vin fra Trond Moi og Toralf Bølgen med gode venner. Gyldendal/Bokklubben 2006. 384 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 42404.

Mossberg, Bo, Sven Nilsson og Olle Persson: Cappelens soppbok.
   I naturen, kulturen, kjøkkenet. Cappelen 2000. 288 s. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 55165.

Mostyn, Liza: 100 deilige desserter.
    Fredhøis 1985. 64 s. Rikt illustrert. Plastovertrukket bibliotekeksemplar.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 32219.

Myss, Caroline: Kropp, sinn og ånd.
   Ta ansvar for egen livskvalitet. Hilt & Hansteen 1998. 266 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 49474.

Mæleng, Per: En vingurus guide til himmelen.
   Glass, lagring, temperatur, lufting, dekantering, smaking, renhold. Kagge forlag 2013. 175 s. Illustrert. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 51183.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181