BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 48

Hafskjold, Unni: Våre friske krydderurter.
   En kjærlighetsbok om bruk, stell og dyrking. Fotografier: Morten Brun. Tegninger: Lisbeth Lutnæs. Landbruksforlaget 1996. 216 s. Stort format. . Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 33774.

Hafsteinsdottir, Thorbjörg: Spis deg yngre.
   96 oppskrifter som smaker himmelsk og gir deg energi og vitalitet. Aschehoug 2009. 217 s. Stort format. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 55306.

Haga, Tove: Kreative matgleder fra restaurant Trugstad gård.
   Fotograf: Espen Grønli. Kom forlag 2002. 159 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 55552.

Haga, Tove: Smaksopplevelser fra Trugstad gård.
   Med dedikasjon fra forfatteren. Utgitt av Trugstad gård 2001. 160 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 55553.

Hagen, Helge: Fiskerens bok.
   Fra fangst til fest. Gyldendal 1998. 192 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 26056.

Hald, Fredrik: Mat - kylling helt enkelt.
    Boksenteret 2006. 88 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 29875.

Handslip, Carole: Godt med sjokolade.
    Bokklubben. 95 s. Rikt illustrert. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 51438.

Handslip, Carole: Hjemmebakst.
    Bokklubben 1986. 94 s. Rikt illustrert. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 51439.

Handslip, Carole: Salater.
   Norsk utgave ved Aase Strømstad. Bokklubben 1986. 95 s. Smalt format. Illustrert. Ny.
      Pris: 50 kr   Best. nr. 22562.

Hansen, Finn Edvin og Ole Kirkemo: Vilt og fisk på menyen.
   Hver rett har en side med oppskrift og en side med foto. Cappelen Damm/Bokklubben 2008. 191 s. Stort format. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 53242.

Hansson, Lene: Detox og superfood.
   På dansk. Lindhardt og Ringhof Forlag 2009. 192 s. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 52328.

Harrison, Kate: Alt om 5:2-dietten.
   To dagers faste, fem dagers fest. Gå raskt ned i vekt, stimuler hjernen og få bedre helse ved å faste kun to dager i uka. J. M. Stenersens forlag 2014. 203 s. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 85 kr   Best. nr. 41962.

Haugen, Marit m.fl.: Med smak av fugl.
   Matgleder med hvitt kjøtt Aschehoug 2000. 134 s. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 8812.

Haugen, Marit, Åse Kringlebotn, Vidar Lindblom og Guri Tveit: Kylling til små og store fester.
    Gyldendal 1994. 96 s. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 55317.

Hawkins, Kathryn: Fettfattig.
    Spektrum 2004. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 47177.

Heilmann, Sara og Klaus Døscher: Restekjærlighet.
   Den store restematkokeboka. Dinamo forlag 2011. 295 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 40453.

Heilmann, Sara og Klaus Døscher: Restekjærlighet.
   Den store restematkokeboka. Dinamo Forlag 2012. 295 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 56746.

Hellstrøm, Eivind: Bagateller for livsnytere.
   Vin og mat i magisk kombinasjon. Pantagruel Forlag 2005. 190 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 47269.

Hellstrøm, Eyvind: Bagateller.
   Foto: Ragge Strand. Pantagruel Forlag 2000. 192 s. Stort format. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 38391.

Hellstrøm, Eyvind: Enkelt & Perfekt.
   Bagateller for alle. Pantagruel Forlag 2002. 288 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 50418.

Hellstrøm, Eyvind: Enkle & perfekte menyer.
    Pantagruel forlag 2009. 336 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 41370.

Hellstrøm, Eyvind: Gode adresser.
   Europa rundt med ganen som veiviser. Foto: Sune Eriksen. Pantagruel Forlag 2003. 304 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 45052.

Hensley, Nina Dreyer, Jim Hensley og Paul Løwe: Søtt.
   Kaker, desserter, drikke. Gyldendal 2006. 184 s. illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 41951.

Hillier, Malcolm: Malcolm Hilliers Julebok.
   Gaveesker, juletrær, potpurrier, kranser, kandiserte frukter, puddinger, levende lys, pspirlykter, velduftende gaver, julestrømper, trolldeigkranser,hjemmelagde gaver, likørfrukter, blomsterarrangementer, kaker, borddekorasjoner, punsjer, isboller, geleer, julekubbe, girlandere. Fotografert av Diana Miller. Gyldendal/Bokklubben 1992. 119 s. Stort format. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 34125.

Hjeltnes, Arne: Guttas greatest.
   40 turer. Oppskrifter. Reisetips. Gjester. Med Bjørn Dæhlie, Arne Brimi og Vegard Ulvang. Kagge 2001. 232 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 30428.

Hjeltnes, Arne og Arne Brimi: Gutta på tur.
   Med matoppskrifter. Samlaget 1997. 139 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
      Pris: 85 kr   Best. nr. 51134.

Hollen, John og Gino Valente: Bacalao.
   Om klippfisk som kultur og mat. Aschehoug 1995. 119 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 57450.

Holmberg, Pelle m. fl.: Plukke sopp!.
   Generelt om sopp. Matsopper. Oppskrifter. Landbruksforlaget 1986. 60 s. Stort format. Illustrert. Heftet. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 59544.

Houdret, Jessica: Hagens eget apotek.
   Deilige drikker, sunn mat, spennende krydder, oljer og eddiker, duftende kremer... Fotografier av Michelle Garrett. Cappelen/Bokklubbutgave 2000. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Tverrformat. Smussomslaget har rifter. Boka er som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 56248.

Hovig, Ingrid Espelid: Brødbakst.
   I serien "Ingrids beste". Gyldendal 1991. 80 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 43947.

Hovig, Ingrid Espelid: Den nye smårutete kokeboken.
   Utvidet utgave med bakeoppskrifter. Gyldendal 1992. 317 s. Stort format. Illustrert. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 29277.

Hovig, Ingrid Espelid: Den smårutete kokeboken.
   Gode middagsretter alle kan lage. Gyldendal/Bokklubben Nye Bøker 1995. 313 s. Illustrert. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 59262.

Hovig, Ingrid Espelid: Friske salater.
   I serien "Ingrids beste". Gyldendal 1991. 80 s. Illustrert. Som ny.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 43162.

Hovig, Ingrid Espelid: Gode, gamle oppskrifter.
   I serien "Ingrids beste". Gyldendal 1992. 80 s. Stot format. Illustrert. Pen.
      Pris: 75 kr   Best. nr. 51159.

Hovig, Ingrid Espelid: Ingrids utvalgte.
   God mat. Gode kaker. Godt brød. Bokklubben 1997. 240 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 85 kr   Best. nr. 39000.

Hovig, Ingrid Espelid: Varme småretter.
   I serien "Ingrids beste". Gyldendal 1991. 78 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 43134.

Hovig, Ingrid Espelid: Varme småretter.
   I serien "Ingrids beste". Gyldendal 1991. 78 s. Illustrert. Som ny.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 43163.

Hovig , Ingrid Espelid (hovedredaktør): Gode pastaretter.
   Småretter, supper og hovedretter. Gyldendal/Bokklubben 1989. 137 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 43871.

Hovig, Ingrid Espelid (hovedredaktør): Kokebok for mikrobølgeovner.
    Gyldendal/DnB-klubbene 1989. 115 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 49723.

Hovig, Ingrid Espelid (red.): Den smårutete kokeboken.
   Gode middagsretter alle kan lage. Gyldendal/Bokklubben Bøkenes Verden 1987. 227 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52853.

Hsiung, Deh-Ta: Det kinesiske kjøkken.
   Mer enn 200 originale oppskrifter. Råvarer og krydder. Teknologisk forlag 1999. 240 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 54806.

Hughes, Greg: Brygg ditt eget øl.
   Slik brygger du ditt eget kvalitetsøl. 100 oppskrifter. Porter, bock, pale ale, IPA, hvete, lager, stout. Cappelen Damm 2016. 224 s. Illustrert. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 54657.

Hughes-Gilbey, Ann: Fransk kjøkken på sitt beste.
    Bokklubben 1984. 96 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 53595.

Hærland, Anne Kat og Eyvind Hellstrøm: Inn med sølvskje.
   Bagatellmat gjort forståelig. Pantagruel Forlag 2007. 240 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 58688.

Høiland, Klaus og Leif Ryvarden: Norsk matsopp.
    Universitetsforlaget 1984. 123 s. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 48123.

Høitomt, Wenke og Heidi Bøe: Pynt kaken.
    Cappelen. 72 s. Stort format. Rikt illustrert. Mønster. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 55316.

Høst, Ole: Sydfrukter.
   Eksotiske frukter og grønnsaker. Illustrert av Harry Berggreen. Cappelens naturserie 1978. 124 s. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 54973.

Høye, Håkon (tekstforfatter): Verdens beste lam.
   17 lærlinger fra 13 land møter 18 mesterkokker. Utgitt av Oslo Voksenopplæring. Kolofon forlag 2018. 237 s. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 59206.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181