BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 20

Gardiner, Anthony: Urter i Provence.
   Syv ledende kokker i Provence presenterer fremragende oppskrifter med syv kjente urter fra regionen. Damm 2002. 144 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 32632.

Gausdal, Tom Victor og Ole Martin Alfsen: Familiekokeboka.
   "Tiårets beste kokebok". Yngve Ekeren, Aftenposten. Foto: Sigurd Fandango Forlaget Press 2013. 391 s. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 38410.

Gausdal, Tom Victor og Stian Floer: Fiskekokeboka.
    Forlaget Press 2012. 323 s. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 56752.

Gausdal, Tom Victor, Synøve Dreyer og Christine Istad: Brødmat.
    Messel 2002. 148 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 20630.

Geelmuyden, Hans: Maten er halve føa.
   Et nyttepoetisk åndsverk. Med tegninger av Hammarlund. Dreyer/Landsforeningen for Kosthold og Helse. 99 s. Heftet. Omslaget er fillete. Ellers pen.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 31832.

Geelmuyden, Niels Christian: Sannheten på bordet.
   Det du ikke får vite om maten din. Cappelen Damm 2013. 314 s. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 53254.

Goldstein, Joyce: TAVERNA. Den beste hverdagsmaten fra middelhavslandene.
    Boksenteret 1997. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 85 kr   Best. nr. 44819.

Gordon, Peter: Salater. Fingermat - hovedrett - dessert.
    Damm 2006. 159 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 29217.

Gordon-Smith, Clare: Fristende sjømat.
   Norsk utgave ved Aase Strømstad. Bokklubben 1987. 95 s. Smalt format. Illustrert. Ny.
      Pris: 50 kr   Best. nr. 22557.

Gordon-Smith, Clare: Med smak av chili.
   Foto: James Merrell. Gyldendal 1997. 64 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 40472.

Gordon-Smith, Clare: Med smak av hvitløk.
    Gyldendal 1998. 64 s. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 51142.

Gordon-Smith, Clare: Med smak av krydder.
   Foto: James Merrell. Gyldendal 1997. 64 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 40473.

Grann, Jørgen O.: Fôr. Mat uten mor.
   Foto Jo Michael. Schibsted 2008. 223 s. Tverrformat. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 33829.

Gray, Jacob: Det gode ekstra.
   Foto: Wolfgang Kleinschmidt. Cappelen 2000. 72 s. Spiralrygg. Gjennomillustrert. Bibliotekeksemplar. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 52325.

Green, Henrietta og Marie-Pierre Moine: 10 minutter-kjøkkenet.
   God, sunn mat uten mikrobølgeovn. Ekstrabokklubben/Tiden 1992. 124 s. Stort format. Illustrert. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 37894.

Griffiths, Sally: 100 salatdressinger.
    Aventura 1995. 64 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 33129.

Griffths, Sally: 100 pastasauser.
    Grøndahl Dreyer/Bokklubben Nye Bøker 1998. 62 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 33130.

Guiliano, Mireille: Franske kvinner blir ikke fete.
   Kunsten å spise med nytelse. Kagge Forlag 2005. 277 s. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 55782.

Gulden, Gro: Matsopper i skog og mark.
    Aschehoug 1975. 156 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 21822.

Gööck, Roland: God mat fra hele verden.
    Schibsted 1982. Rikt illustrert. Kvartformat. Upaginert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 6627.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181