Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 8
Depuy, Pascal og Lene Evensen:
Pascal. Sjokolade, bakverk, kaker & terter.
Foto: Veslemøy Vråskar. Dinamo 2012. 191 s. Stort format. gjennomillustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 52893.
Det Norske Kokkelandslaget og Bengt Wilson:
Norge på tallerkenen.
En moderne, norsk kokebok. Utgitt av Norske Kokkemesteres Landsforening. 160 s. Stort format. Gjennomillustrert. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 41939.
Diesen, Hilde:
Man tager Hanna Winsnes' kokebok.
Tilrettelagt for det moderne kjøkken. Kagge Forlag 2004. 155 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 53241.
Dimbleby, Josceline:
Mesterkokkens internasjonale kokebok.
Fremgangsmåter. Ingredienser. Oppskrifter. Inspirasjon. Ex Libris/Cappelens Bokklubb 1997. 319 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 25387.
Djupvik, Gunda:
Ball, klubb og komle med dott.
Foto: Gunda Marie Næss. Samlaget 2013. 157 s. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 52624.
Doeser, Linda:
Chili.
Glohete retter for alle ganer. Spektrum forlag 2005. 48 s. Lite format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 50 kr Best. nr. 51619.
Doeser, Linda:
Drinker. Klassiske og moderne.
Gjennomillustrert Spektrum forlag 2006. 127 s. Bundet med spiralrygg. Pen.
Pris: 70 kr Best. nr. 45070.
Drennan, Matthew:
Grilling.
95 fristende grilloppskrifter med tilhørende sauser, kryddersmør og marinader. Gyldendal 2001. 159 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 44818.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet