Mat og drikke
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
AnnetAntall bøker: 40
Baginski, Bodo J. og Shalila Sharamon:
Grapefruktkjernens hemmeligheter.
Grapefruktkjerneekstrakt som helbredende og forebyggende middel. Ex Libris 198. 190 s. Paperback. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 43172.
Barmen, Lars, Arne Brimi m.fl.:
Rett fra hjertet. Sunn og rimelig middag på 1-2-3.
Stenersens Forlag/Bokklubben Mat- og Vinglede 2004. 176 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 18506.
Barmen, Lars, Guri Heftye og Helga Bu:
Barmen unplugged.
Gyldendal fakta 2000. 191 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 24734.
Béliveau, Dr. Richard og Dr. Denis Gingras:
Mat mot kreft.
Sunt og godt kosthold som virker forebyggende. Kagge Forlag 2008. 215 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 53238.
Bellefontaine, Jacqueline:
Grillmat.
Utkommet i Den lille kokebokserien. Spektrum 2006. 256 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 29864.
Berens, Christer:
Vin til maten.
Fotograf: Mette Randem. BS Konsept 2006. 135 s. Stort format. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 37590.
Bergenström, Anna:
God mat.
Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 1999. 448 s. Illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 140 kr Best. nr. 55789.
Berry, Mary:
Lag god mat.
Teknologisk forlag 2002. 168 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 48132.
Berulfsen, Torkjell:
Edle dråper.
Cappelen 2001. 177 s. Stort format. Fotografier i sepia. Orig. omslag. Ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 51509.
Bezzant, Norman:
Vin. Cappelens store vinbok.
Meget omfattende beskrivelse av druedyrking, vinproduksjon, jordsmonn, klima, vintyper osv. Flotte fotografier. Cappelen 1987. 397 s. Stort format. Helbind i kunstskinn. I spesialkassett. Som ny.
Pris: 350 kr Best. nr. 29257.
Bjelland, Ola og Gudmund Balvoll:
Grønnsakdyring på friland.
Landbruksforlaget 1976. 293 s. Illustrert. Pen.
Pris: 110 kr Best. nr. 53147.
Bjerke, Marianne, Svein Magnus Gjønvik og Roald Bolle:
Allergi og matintoleranse.
Håndbok for et godt liv. Stort format. Rikt illustrert. Kom forlag 2014. 285 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
Pris: 130 kr Best. nr. 56406.
Bjørnstad, Åsmund:
Vårt daglige brød.
Kornets kulturhistorie. Stort format. Illustrert. Vidarforlaget 2010. 256 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Ulest.
Pris: 100 kr Best. nr. 45050.
Bleu, Le Cordon:
Puddinger.
Könemann 2000. 64 s. Heftet. Gjennomillustrert. Ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 39545.
Blomhoff, Rune og Mattis Gulbrandsen:
Mathjelpen for foreldre.
Hjelp barna å spise sunt døgnet rundt. Kagge forlag 2010. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 51161.
Born, Wina:
God vin.
Verdens fremste vindistrikter - 40 kart, 78 etiketter, 56 fargebilder. Cappelen 1976. 158 s. Stort format. Som ny.
Pris: 85 kr Best. nr. 51428.
Boxer, Arabella:
Krydder.
En komplett krydderguide med over 150 fristende oppskrifter. Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 1999. 255 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 32654.
Boxer, Arabella:
Urter.
Foto: Sandra Lane og Roger Stowell. Om dyrking og bruk. Med en masse matoppskrifter. Gyldendal 1998. 255 s. Stort format. Pen.
Pris: 95 kr Best. nr. 50681.
Braimbridge, Sophie m. fl.:
Mat for hjertet.
Spis deg sunn - med over 30 oppskrifter for lavere kolesterol. Terrascope Publishing 2002. 103 s. Paperback. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 52368.
Brekke, Øivind og Hilde Thorstensen Brekke:
Den store E-nummer-boken. Vit hva du spiser!.
Tilsetningsstoffer i maten - virkninger og bivirkninger. Orion Forlag 2005. 495 s. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 38428.
Bridge, Tom:
Pasta.
Den lille kokebokserien. Spektrum forlag 2004. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 75 kr Best. nr. 45072.
Brimi, Arne:
Brimis beste.
Dei beste oppskriftene. Den beste smaken. Den norske opplevinga. Gyldendal 2011. 260 s. Stort format. Fargefotografier. Ny.
Pris: 110 kr Best. nr. 46348.
Brimi, Arne:
Frå naturens kjøken.
Mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen. Universitetsforlaget 1991. 160 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 51095.
Brimi, Arne:
Nordiske nasjonalretter.
En matglad reise i våre nordiske naboland. Norsk Fakta Forlag 2001. 400 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 200 kr Best. nr. 32627.
Brimi, Arne:
Tid til overs.
Matfilosofi frå Vianvang. Kagge Forlag 2000. 160 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 41943.
Brimi, Arne og Ardis Kaspersen:
Norges nasjonalretter .
En matglad reise i vårt eget land. Norsk Fakta Forlag 2010. 352 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 150 kr Best. nr. 47290.
Brimi, Arne og Ardis Kaspersen:
Norsk mat og kultur.
- en reise i landet vårt. Norsk Fakta Forlag 2009. 352 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 130 kr Best. nr. 46354.
Brimi, Arne, Aase Strømstad og Eirik Myhr:
Spania og Portugal.
I serien Europeiske nasjonalretter. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Norsk Fakta Forlag 2002. 368 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
Pris: 120 kr Best. nr. 55998.
Broderick, Orla:
100 appetittvekkere.
Fotograf Robin Matthews. Aventura 1995. 63 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 26681.
Brown, Celia Brooks:
Velsmakende vegetar.
Fotografier av Philip Webb. Gyldendal 2002. 144 s. Smussomslaget har en liten rift. Boka er pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 40468.
Bruset, Stig og Dag Tveiten:
Helse på grønn resept.
Hvordan forebygge og behandle de vanligste sykdommene og plagene med vitaminer, mineraler og urter. Gyldendal/Bokklubben Energica 1999. 271 s. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 90 kr Best. nr. 28258.
Bry, Knut, Øivind Hånes og Kenneth Hansen:
Eple. Ikon. Myte. Mat.
Gyldendal 2007. 240 s. Stort format. Flotte fotografier. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 52937.
Bull, Jane:
Barnas kokebok.
Damm 2002. 48 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
Pris: 70 kr Best. nr. 49018.
Buonassisi, Vincenzo:
Pizza godt.
Tiden 1986. 177 s. Stort format. Illustrert. Pen.
Pris: 80 kr Best. nr. 27238.
Butler, Carl:
Butlers kylling.
Carl Butlers beste kyllingoppskrifter. Cappelen/Bokklubben Mat- og Vinglede 1998. 167 s. Rikt illustrert. Som ny.
Pris: 110 kr Best. nr. 54950.
Butler, Carl:
Carl Butlers kokebok Fortsettelsen.
Cappelen/Bokklubben Dagens Bok 1991. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
Pris: 90 kr Best. nr. 31737.
Butler, John:
En Skattekiste med klassiske Oppskrifter.
Creative Publishing inc. 1998. 400 s. Stort format. Delikat illustrert. Som ny.
Pris: 100 kr Best. nr. 38975.
Bøe, Heidi:
Kaker.
Pynt dem selv. Cappelen 2006. 80 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 55312.
Bøge, Ingvild Skorpen:
Kalv.
Vigmostad og Bjørke 2004. 118 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
Pris: 80 kr Best. nr. 47260.
Bølgen, Toralf:
Historien om Cognac, Calvados og Armagnac.
fire nordmenn, heldige giftermål og verdens beste brennevinshus. Gyldendal fakta 1999. 239 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
Pris: 120 kr Best. nr. 18353.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
Q |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
X |
Y |
Z |
Æ |
Ø |
Å |
Annet