BOKBUA

Forsiden   |   Om Bokbua   |  Bestilling og betaling  |  Bestillingsskjema
 

Mat og drikke

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

Antall bøker: 45

Baginski, Bodo J. og Shalila Sharamon: Grapefruktkjernens hemmeligheter.
   Grapefruktkjerneekstrakt som helbredende og forebyggende middel. Ex Libris 198. 190 s. Paperback. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 43172.

Ball, Ian: Vinlegging.
   Alle oppskrifter med sukkerfritt alternativ. Bladkompaniet 1986. 173 s. Paperback. Pen.
      Pris: 60 kr   Best. nr. 49137.

Barmen, Lars, Arne Brimi m.fl.: Rett fra hjertet. Sunn og rimelig middag på 1-2-3.
    Stenersens Forlag/Bokklubben Mat- og Vinglede 2004. 176 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 18506.

Barmen, Lars, Guri Heftye og Helga Bu: Barmen unplugged.
    Gyldendal fakta 2000. 191 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 24734.

Béliveau, Dr. Richard og Dr. Denis Gingras: Mat mot kreft.
   Sunt og godt kosthold som virker forebyggende. Kagge Forlag 2008. 215 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 53238.

Bellefontaine, Jacqueline: Grillmat.
   Utkommet i Den lille kokebokserien. Spektrum 2006. 256 s. Lite format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 29864.

Berdouaré, Nicolas Mahé de: Drømmer du nok?.
   En ganske personlig, ganske fransque bok om vin. Arneberg Forlag 2007. 191 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 24741.

Berens, Christer: Vin til maten.
   Fotograf: Mette Randem. BS Konsept 2006. 135 s. Stort format. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 37590.

Bergenström, Anna: God mat.
    Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 1999. 448 s. Illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 140 kr   Best. nr. 55789.

Berry, Mary: Lag god mat.
    Teknologisk forlag 2002. 168 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 48132.

Berulfsen, Torkjell: Edle dråper.
    Cappelen 2001. 177 s. Stort format. Fotografier i sepia. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 51509.

Bezzant, Norman: Vin. Cappelens store vinbok.
   Meget omfattende beskrivelse av druedyrking, vinproduksjon, jordsmonn, klima, vintyper osv. Flotte fotografier. Cappelen 1987. 397 s. Stort format. Helbind i kunstskinn. I spesialkassett. Som ny.
      Pris: 350 kr   Best. nr. 29257.

Bjelland, Ola og Gudmund Balvoll: Grønnsakdyring på friland.
    Landbruksforlaget 1976. 293 s. Illustrert. Pen.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 53147.

Bjerke, Marianne, Svein Magnus Gjønvik og Roald Bolle: Allergi og matintoleranse.
   Håndbok for et godt liv. Stort format. Rikt illustrert. Kom forlag 2014. 285 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Pen.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 56406.

Bjerkås, Marit, Marianne Ravneberg og Ingeborg Thomassen: Mat for alle.
    Tiden/NKL's Prøvekjøkken 1997. 152 s. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 52622.

Bjørnstad, Åsmund: Vårt daglige brød.
   Kornets kulturhistorie. Stort format. Illustrert. Vidarforlaget 2010. 256 s. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Ulest.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 45050.

Bleu, Le Cordon: Puddinger.
    Könemann 2000. 64 s. Heftet. Gjennomillustrert. Ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 39545.

Blomhoff, Rune og Mattis Gulbrandsen: Mathjelpen for foreldre.
   Hjelp barna å spise sunt døgnet rundt. Kagge forlag 2010. 128 s. Stort format. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 51161.

Born, Wina: God vin.
   Verdens fremste vindistrikter - 40 kart, 78 etiketter, 56 fargebilder. Cappelen 1976. 158 s. Stort format. Som ny.
      Pris: 85 kr   Best. nr. 51428.

Boxer, Arabella: Krydder.
   En komplett krydderguide med over 150 fristende oppskrifter. Gyldendal/Bokklubben Mat- og Vinglede 1999. 255 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 32654.

Boxer, Arabella: Urter.
   Foto: Sandra Lane og Roger Stowell. Om dyrking og bruk. Med en masse matoppskrifter. Gyldendal 1998. 255 s. Stort format. Pen.
      Pris: 95 kr   Best. nr. 50681.

Boxer, Arabella og Philippa Back: Alt om urter.
   Dyrking og bruk av urter i mat, medisin og skjønnhetspleie. Norsk utgave ved Aase Strømstad. Ekstrabokklubben 1985. 224 s. Stort format. Gjennomillustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 38972.

Braimbridge, Sophie m. fl.: Mat for hjertet.
   Spis deg sunn - med over 30 oppskrifter for lavere kolesterol. Terrascope Publishing 2002. 103 s. Paperback. Rikt illustrert. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 52368.

Brekke, Øivind og Hilde Thorstensen Brekke: Den store E-nummer-boken. Vit hva du spiser!.
   Tilsetningsstoffer i maten - virkninger og bivirkninger. Orion Forlag 2005. 495 s. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 38428.

Bridge, Tom: Pasta.
   Den lille kokebokserien. Spektrum forlag 2004. 256 s. Lite format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 75 kr   Best. nr. 45072.

Brimi, Arne: Brimis beste.
   Dei beste oppskriftene. Den beste smaken. Den norske opplevinga. Gyldendal 2011. 260 s. Stort format. Fargefotografier. Ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 46348.

Brimi, Arne: Frå naturens kjøken.
   Mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen. Universitetsforlaget 1991. 160 s. Stort format. Illustrert. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 51095.

Brimi, Arne: Nordiske nasjonalretter.
   En matglad reise i våre nordiske naboland. Norsk Fakta Forlag 2001. 400 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 200 kr   Best. nr. 32627.

Brimi, Arne: Tid til overs.
   Matfilosofi frå Vianvang. Kagge Forlag 2000. 160 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 41943.

Brimi, Arne og Ardis Kaspersen: Norges nasjonalretter .
   En matglad reise i vårt eget land. Norsk Fakta Forlag 2010. 352 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 150 kr   Best. nr. 47290.

Brimi, Arne og Ardis Kaspersen: Norsk mat og kultur.
    - en reise i landet vårt. Norsk Fakta Forlag 2009. 352 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 130 kr   Best. nr. 46354.

Brimi, Arne, Aase Strømstad og Eirik Myhr: Spania og Portugal.
   I serien Europeiske nasjonalretter. Plastovertrukket bibliotekeksemplar. Norsk Fakta Forlag 2002. 368 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Pen.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 55998.

Broch, Ingvild og Ben Johnsen: Sopp og sopp!.
   Soppens kulturhistorie: Fra berserker og fluesopp til magi og sex, gift og død, rus og hallusinasjoner og moderne medisin. Grøndahl 1986. 158 s. Stort format. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 55519.

Broderick, Orla: 100 appetittvekkere.
   Fotograf Robin Matthews. Aventura 1995. 63 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 26681.

Brown, Celia Brooks: Velsmakende vegetar.
   Fotografier av Philip Webb. Gyldendal 2002. 144 s. Smussomslaget har en liten rift. Boka er pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 40468.

Bruset, Stig og Dag Tveiten: Helse på grønn resept.
   Hvordan forebygge og behandle de vanligste sykdommene og plagene med vitaminer, mineraler og urter. Gyldendal/Bokklubben Energica 1999. 271 s. Illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 28258.

Bry, Knut, Øivind Hånes og Kenneth Hansen: Eple. Ikon. Myte. Mat.
    Gyldendal 2007. 240 s. Stort format. Flotte fotografier. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 52937.

Bull, Jane: Barnas kokebok.
    Damm 2002. 48 s. Stort format. Gjennomillustrert. Som ny.
      Pris: 70 kr   Best. nr. 49018.

Buonassisi, Vincenzo: Pizza godt.
    Tiden 1986. 177 s. Stort format. Illustrert. Pen.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 27238.

Butler, Carl: Butlers kylling.
   Carl Butlers beste kyllingoppskrifter. Cappelen/Bokklubben Mat- og Vinglede 1998. 167 s. Rikt illustrert. Som ny.
      Pris: 110 kr   Best. nr. 54950.

Butler, Carl: Carl Butlers kokebok Fortsettelsen.
    Cappelen/Bokklubben Dagens Bok 1991. 127 s. Stort format. Rikt illustrert. Pen.
      Pris: 90 kr   Best. nr. 31737.

Butler, John: En Skattekiste med klassiske Oppskrifter.
    Creative Publishing inc. 1998. 400 s. Stort format. Delikat illustrert. Som ny.
      Pris: 100 kr   Best. nr. 38975.

Bøe, Heidi: Kaker.
   Pynt dem selv. Cappelen 2006. 80 s. Stort format. Rikt illustrert. Ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 55312.

Bøge, Ingvild Skorpen: Kalv.
    Vigmostad og Bjørke 2004. 118 s. Rikt illustrert. Orig. omslag. Som ny.
      Pris: 80 kr   Best. nr. 47260.

Bølgen, Toralf: Historien om Cognac, Calvados og Armagnac.
   fire nordmenn, heldige giftermål og verdens beste brennevinshus. Gyldendal fakta 1999. 239 s. Stort format. Rikt illustrert. Orig. omslag. Ny.
      Pris: 120 kr   Best. nr. 18353.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å | Annet

 
 
Bokbua
- Ole Bjørn Salvesen - Otnesøyen 34 - 2485 Rendalen - - Tlf. 62 46 71 58
 
Org.nr. 990 440 689 - Bankgiro: 1850.12.54181